Els teus amics i amigues, feligresos, veïns, familiars, companys, et recordem vivament. I volem aprofitar aquesta eina per compartir moments, experiències, records... de tot allò que ens has aportat.

dijous, 15 de novembre del 2007

Un mossèn que repartia vi

Tot va començar ja fa uns quants anys, (mes de trenta), quan va aparèixer per Martorell un mossèn amb pantalons curts i samarretes i camises llampants, que a més repartia vi.

Van ser uns anys intensos per la parròquia, es van donar embranzida a un munt d’activitats i s’ en van crear de noves, missa d’ infants, catequesis, el moviment escolta, les colònies d’ estiu, la JOBAC.....Uns eren infants, altres adolescents, joves, catequistes, monitors voluntaris o senzillament parroquians.

Passats uns anys en Josep Mª va deixar Martorell per continuar treballant a altres parròquies, però la seva manera de ser i de fer ha quedat per sempre en tots els que l’ hem conegut.

Hem continuat les nostres vides, uns sense perdre’n el contacte, d’ altres sense saber-ne res mes.

El passat mes de maig a rel de les Confirmacions a Martorell van sorgir tot un seguit de records, i de manera espontània la possibilitat d’organitzar una trobada amb en Josep Maria.

Ens ho vem anar dient els uns als altres, vem fer memòria i vem anar contactant amb gent a la que feia temps que no havíem vist ni parlat. Només aquest fet ja estat tot una experiència. La possibilitat de trobar-se amb el Josep Mº ha anat despertant en tots un munt de records i sentiments que han engrescat fins i tot a persones ara totalment desvinculades de l’ església.

Trobem la data, 17 de novembre, i ens posem a treballar en la celebració, quasi ho tenim tot enllestit, llavors, la sorpresa ...., dolor, ràbia, tristesa, impotència, una barreja de sentiments que ens descol·loquen i desprès el record, moments viscuts, històries compartides, lliçons apreses,... i de mica en mica van sortint les forces i no podem més que mirar endavant, com tu be deies.

Ens trobarem.

I tot i que no de la manera que voldríem, tu seras entre nosaltres.

Agraïts d’ haver-te conegut continuarem fent camí, encarant el futur amb il·lusió, valentia, responsabilitat, compromís, coherència i agraïment, senzillament, seguint el teu exemple.

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE

A 3/4 de 8 DEL VESPRE A L'ESGLÉSIA SANTA MARIA DE MARTORELL

recordem per seguir avançant

Anna Gil