Els teus amics i amigues, feligresos, veïns, familiars, companys, et recordem vivament. I volem aprofitar aquesta eina per compartir moments, experiències, records... de tot allò que ens has aportat.

divendres, 16 de novembre del 2007

"Una forta abraçada"

Aquests dies som molts els que et recordem, que volem reviure el teu testimoni. Aquesta setmana hem rellegit les teves cartes, els teus mails. Cap paraula és buida; cada frase, un sentiment; cada escrit, un alè d'esperança. El dilluns de Pasqua ens escrivies: “Visc una pau especial. El goig d'una Setmana Santa plena de vida. Sentint-me molt a prop de moltes persones que físicament no estàvem junts però sí, molt i molt a prop. Sense viure de records però si amb el record molt viu de tantes setmanes santes viscudes plegats, que tant ens han ajudat...” Hem compartit tant! Has estat al nostre costat en moments difícils i de joia i ens has acompanyat sempre amb el teu exemple de senzillesa transformadora; que ara ens costa no emocionar-nos. No podrem resumir mai amb quatre ratlles tot el què has significat per a nosaltres, la forta relació que hem mantingut durant tants anys, la teva complicitat, el molt que t'hem d'agraïr. Que la teva espurna d'alegria que no has perdut mai i que ara brilla als nostres ulls, ens sigui la força per continuar humilment el teu testimoni de coherència, de constància, de servei, de senzillesa, de pregària, d'Evangeli, d'esperança... i sobretot, d'AMOR. “Bé, res més, un record ple d'estimació, unes il·lusions compartides, un treball per al mateix...” T'ESTIMEM!! Josep Maria i Assumpta de Gelida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

He trobat aquest blog i des de Galícia em vull sumar al record d'en Josep Maria Puxan: reunions de parròquia, reunions de Colònies, estades a Sant Salvador de Torroella...
Sempre he estat convençuda de que no hauries canviat i m'he al.legrat molt de veure que has estat el mateix fins al darrer moment.
De passada aprofito per a deixar aquí en meu mail per veure de contactar amb l'Assumpta després de tants anys. Una abraçada
eulaliaplanas@edu.xunta.es